sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Ain naurain työtäs tee :)


Tän viikon lauantaille siunaantui oikea talkooryöppy: Vesa, Juha ja Paavo olivat valmiina hommiin jo paljon ennen kuin itse isäntäväki saapui kesänajan muuttokuormineen Kuopiosta. Vaikka sää ei oikein suosinut, niin pistettiin porukka ulkohommiin, tänään kyytiä saivat peltikate ja saatiin purettua jopa ensimmäisen kojun kattokin.  Niin vain kattopalkki jäi lopulta trukin hampaisiin ja joutui luovuttaen laskeutumaan alas. Kuvia tästä jännitysnäytelmän loppusuorasta ette valitettavasti saa puhelimen akun sipattua juuri sopivasti. Joskin kyllä Katjan epäuskoiset ilmeet jossain vaiheessa olisivat olleet filmaamisen arvioista viihdettä.

Katolla Vesa ja Pete (ilman turvavaljaita -turvallisuusvastaava tästä pääsi kitisemään), kannatusvahvuudessa Paavo ja Juha.

Koko raksaurakan ihka ensimmäinen päivä kun tehtiin hommia kahdestaan, aurinko tosin saapui kolmanneksi pyöräksi.

Tässä kesäasuntomme, jossa saamme olla ja elellä. Laiteltiin tätä sunnuntai asumakuntoon, maanantaina tytöt tulevat viettämään tänä vuonna vähän erilaista kesälomaa meidän kanssamme. 
Tyttöjen kesäloma on ohjelmoitu siten, että heidät on ilmoitettu Leppävirralle usealle eri koululaisten leireille ja yritetään näin saada soluttauduttua pikkuhiljaa kylän koulukkaittein joukkoon. Olisi ihanteellista, jos tytöillä olisi edes joitakuita tuttuja naamoja siinä vaiheessa kun se ihan oikea muuttokuorma kurvaa täydellisen ihanan talomme pihaan Heinävedentielle kesällä 2019.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti